THE GREEN ROOM

The Green Room Counter
The Green Room Counter

press to zoom
The Green Room Central Area
The Green Room Central Area

press to zoom
The Green Room Wall Mural
The Green Room Wall Mural

press to zoom
The Green Room Counter
The Green Room Counter

press to zoom
1/5

The Green Room is an entirely vegan restaurant at Liseberg. We helped to redesign the restaurant after the old one was demolished due to West Link being constructed under that area of the park. We created the back wall mural for the restaurant out of edible plants that from a distance reads The Green Room, but also serves as a plant based backdrop. We also introduced some of the hanging shelves, designed the front of the bar and the green wall. 

WHAT

Vegan restaurant

WHERE

Liseberg,Sweden

Photos courtesy of Liseberg.

WHEN

May 2021